Medische toetsenborden van Centenna

Ben je voor je werkgever op zoek naar medische toetsenborden? Medische toetsenborden zijn erg belangrijk in dokterspraktijken en ziekenhuizen, omdat het producten zijn die veel en verschillende bacteriën aantrekken doordat ze veelvoudig worden gebruikt door veel verschillende mensen. Kies daarom voor een leverancier die hier verstand van heeft en de hoogste kwaliteit levert. Kies daarom voor Centenna.

Dienstverlening Centenna

Naast medische toetsenborden kun je bij Centenna terecht voor vele andere producten op medisch vlak. Zo zijn er verschillende tablethouders of andere opbergsystemen. Centenna kijkt naar slimme IT oplossingen om zaken efficiënter en soepeler te laten verlopen. Ben je benieuwd naar een aantal van deze slimme oplossingen? Je kunt een kijkje nemen op de website voor een overzicht, maar je kunt ook een bezoekje brengen aan de showroom in Houten. Iets met je eigen ogen zien en aanraken levert vaak een beter beeld op dan een foto op je beeldscherm.

Contact

Heb je vragen over de producten van Centenna of wil je graag meer informatie? Geen probleem, alle medewerkers staan voor jou klaar. Alle contactgegevens staan op de website. Klik hier voor de website.

Reacties zijn gesloten.