Mediation Groningen inhuren

Als een conflict heeft met bijvoorbeeld uw buren, voetbalcoach of het ziekenhuis waarin u bent behandeld, wilt u dit graag oplossen. Vaak wordt er direct gedacht aan een rechtszaak en het inhuren van een advocaat. Dit is niet altijd nodig. Als u en de tegenpartij tot een oplossing willen komen zonder een advocaat, maar wel met hulp van een derde, is een mediator een goede oplossing. Mediation Groningen is een van de bedrijven die mediators aanbiedt.

Pacifici

Pacifici is een bedrijf dat u en uw tegenpartij wil helpen tot het vinden van een oplossing voor het conflict, door middel van het inzetten van een mediator. Dit conflict kan een echtscheiding zijn, een conflict met uw buren of een conflict met uw gemeente. Elk conflict kan opgelost worden door middel van een mediator. Pacifici is gespecialiseerd in overheid, gezondheidszorg, sport en maatschappen. Door het brede netwerk van mediators is er altijd een mediator die bij u en het conflict past. Nadat er contact is opgenomen zal er een intakegesprek plaatsvinden. Na het intakegesprek wordt er met beide partijen afzonderlijk gesproken. Na deze afzonderlijke gesprekken zal er een gezamenlijk gesprek plaatsvinden waarin hopelijk een oplossing gevonden kan worden.

Mediator inhuren

Via de website van Pacifici kunt een vrijblijvend contact opnemen. Zo kunt u een afspraak maken voor een intakegesprek of meer informatie vragen.

Reacties zijn gesloten.