Makkelijk offerte maken

Bedrijven proberen altijd een snellere manier van werken te vinden. Elke ondernemer weet hoe belangrijk het is om snel te kunnen ondernemen en schakelen tussen de verschillende afdelingen. Het is dus altijd zaak aan de ondernemer om te proberen innoveren, zodat het werken weer een stuk sneller kan gebeuren. Het maken van offertes en facturen is zo’n onderdeel dat bij vele ondernemingen veel sneller kan. Deze ondernemingen worden aangeraden om eens te kijken naar de mogelijkheden die zij hebben met Workspace.

Factuur en offertes maken

Workspace zorgt ervoor dat het maken van een factuur en/of offerte een stuk makkelijk wordt. Workspace heeft namelijk een software ontwikkelt waarbij het maken van een factuur heel erg simpel is. Bovendien krijgt uw facturen ook een eigen huisstijl, waardoor de klanten direct zien van wie de factuur afkomstig is. Bovendien krijgt de klant de mogelijkheid om hun facturen altijd direct af te rekenen met behulp van de iDeal mogelijkheid die u wordt aangeboden via de facturatie. Workspace zorgt ervoor dat facturen en offertes sneller gemaakt worden en deze sneller naar de klant toe verzonden kunnen worden.

Urenregistratie

Naast een factuur maken, kunt u ook met Workspace de urenregistratie bijhouden. Voor meer informatie hierover, bekijk de website!

Reacties zijn gesloten.