Maken van een infographic door Soet en Blank

Voor het communiceren van begrotingen, onderzoeksresultaten en jaarverslagen kan een infographic worden gemaakt. Zo krijgt u een verhaal wat in één beeld wordt samengevat op een unieke en transparante manier. Dit zorgt ervoor dat alle informatie voor iedereen helder en duidelijk is. Dat is erg belangrijk. Dit kan Soet en Blank voor u realiseren met het maken van een infographic.

Werkwijze

Soet en Blank is een bedrijf gespecialiseerd in het schrijven van teksten en daarom ook in het maken van een infographic. Ze hebben effectieve manieren om boodschappen duidelijk, helder en transparant over te kunnen brengen. Voor het maken van een infographic moeten er een paar stappen doorlopen worden. Ten eerste het inventariseren. Dit betreft onder andere de doelgroep en de sfeer. Ten tweede worden er interviews afgenomen zodat er heel veel informatie beschikbaar komt, onder andere over huisstijlen. Vervolgens gaat de ontwerpen aan de slag. Hierbij moet u checken of alles klopt en of u tevreden bent. Daarna begint de publicatie.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in het laten maken van een infographic of het schrijven van een tekst door Soet en Blank? Ga dan naar de website voor alle informatie over prijzen, diensten en het bedrijf zelf. Hier vindt u ook contactgegevens voor antwoord op al uw vragen.

Reacties zijn gesloten.