Lekkere dikke handdoeken en badjassen voor kinderen

Het is soms heerlijk om even te ontspannen en tot rust te komen in onze eigen badkamer. Dit lukt heel goed met de juiste benodigdheden. Denk aan een prachtige badkamer met veel ruimte, een verwarmde vloer en een ruime douche of badkuip. Daarnaast is de juiste gedimde verlichting perfect en ruikt de douchegel heerlijk. Als je helemaal tot rust bent gekomen wil jij je natuurlijk hullen in een heerlijke zachte badjas of handdoek. Lekkere dikke handdoeken en badjassen vind je op badjassen-handdoeken.nl. 

De producten

De handdoeken van badjassen-handdoeken.nl zijn gemaakt van Turks katoen, zachte terry katoen en satijnen eindborders. Dit betekent een lekkere dikke handdoek van zeer goede kwaliteit die heel lang mee gaan. De handdoeken zijn 50 bij 100 centimeren en verkrijgbaar in verschillende zwaartes en kleuren. Naast handdoeken zijn er badjassen voor volwassenen en kinderen. Deze zijn ook gemaakt van Turks katoen en verkrijgbaar in verschillende kleuren. De badjassen hebben ruime zakken en een centuurband.

Borduren

De badjassen voor kinderen en handdoeken zijn al verkrijgbaar in verschillende zwaartes en kleuren, maar u kun de handdoek unieker en persoonlijker maken door er iets op te laten borduren. Bijvoorbeeld namen voor bij u thuis, een leuke tekst als verjaardagscadeau of het logo van uw bedrijf als partnergeschenk.

 

Reacties zijn gesloten.