Last van uw pezen of spieren?

We moeten dagelijks rekenen op ons lichaam. Wanneer er klachten zijn aan uw lichaam, kan dit uw dagelijks leven negatief beïnvloeden. Last van pezen, spieren, banden of gewrichten vallen onder klachten in het houdings- of bewegingsapparaat. U kunt bij deze klachten terecht bij een fysiotherapeut. Een voorbeeld van een praktijk is fysiotherapie Utrecht.

Waarom fysiotherapie Utrecht?

Alle medewerkers van fysiotherapie Utrecht hebben een opleiding als fysiotherapeut, of een soortgelijke opleiding, afgerond. Daarnaast zijn ze allemaal big-geregistreerd en staan ze in het kwaliteitsregister. Zo weet u dat u altijd door een fysiotherapeut van kwaliteit behandeld wordt. Er zijn 3 behandelkamers in de praktijk. Naast de gewone fysiotherapie kunt u voor manueel therapie en dry needling terecht bij fysiotherapie Utrecht. De fysiotherapeut zal luisteren naar uw klachten. De informatie die u geeft over uw klachten samengenomen met de kennis van de therapeut zullen ervoor zorgen dat ontdekt wordt wat de functiestoornis precies is, waar het zich bevindt, hoe het komt en het belangrijkste: hoe het genezen kan worden. Er zal altijd een passende therapie voor u gevonden worden.

Contact opnemen

Op de website van Fysiotherapie Zeist kunt u contact opnemen voor het maken van een afspraak of voor het stellen van een vraag. Als het formulier op de website invult zult u binnen 24 uur een reactie krijgen.

 

Reacties zijn gesloten.