Last minute een rouwboeket bestellen?

Is er onlangs iemand overleden? En bent u dus last minute op zoek naar een rouwboeket? Dan kunt u uw rouwboeket laten bestellen bij Boeketcadeau. Hier vindt u een uitgebreid aanbod met de mooiste rouwboeketten. De bloemen zijn verkrijgbaar in het rood, wit, roze, maar ook in een gemixte kleur. Het is maar net wat het beste past bij de overledene. Neem dus snel een kijkje op de website van Boeketcadeau.

Wilt u uw rouwboeket laten bezorgen bij een uitvaartcentrum of huisadres? Dat kan bij Boeketcadeau. Ze bezorgen zeven dagen per week in heel Nederland, dus het maakt niet uit wanneer u het boeket nodig heeft.  De boeketten kunnen bij u thuis afgeleverd worden of op locatie bij bijvoorbeeld een rouwcentra. Let er wel op dat op zondag niet alle rouwcentra zijn geopend. Als u het boeket op zondag wilt ontvangen dan kunt u deze dus op zondag verwachten.

Rouwboeket of rouwstuk?
Let tijdens het doen van een aankoop bij Boeketcadeau dat er een verschil is tussen een rouwboeket en een roustuk. Een rouwboeket is met de hand gebonden en deze dient nog in het water geplaatst te worden bij de overledene. Een rouwstuk is daarentegen opgemaakt in steekschuim (oasis) waardoor de rouwbloemen direct bij de overledene kunnen worden neergelegd.

Reacties zijn gesloten.