Laptops en tablets opbergen in handige trolleys

Staat uw basisschool op het punt om over te stappen naar laptops of tablets voor ieder kind, maar heeft u nog geen oplossing gevonden voor het opbergen van deze apparaten? U kunt niet er natuurlijk niet van uit gaan dat elk kind hem in zijn of haar eigen laatje stopt. Zo’n grote verantwoordelijkheid kun je niet aan een kind overlaten. Daarnaast is dan het overzicht weg en weet u niet of u alle laptops of tablets nog heeft.  Gelukkig is daar een oplossing voor! De tablet- of laptop trolley! Hier kunnen de apparaten in opgeborgen worden en zelfs in opgeladen worden. Zo weet u zeker dat alle apparaten veilig zijn en de volgende dag weer met een volle accu gebruikt kunnen worden.

Waar kunt u deze trolleys kopen?

Als u een trolley wilt aanschaffen, kunt u dit het beste doen bij Centenna. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in verschillende IT oplossingen, waaronder het opbergen van laptops en tablets. Wilt u de verschillende modellen bekijken? Neem dan een kijkje op de website.

Ook voor laptop koffers terecht bij Centenna

Ook als u op zoek bent naar een kwalitatief goede laptop koffer, bent u bij Centenna aan het juiste adres. Ga naar de website om het uitgebreide assortiment te bekijken.

Reacties zijn gesloten.