Laat uw catering verzorgen door de Heideroos

Wilt u binnenkort een leuk feest organiseren, zoals een bruiloft, jubileum of personeelsfeest? Als u zelf al een locatie heeft kunnen regelen, kunt u nu zelf een keuze maken voor een cateraar. Het scheelt een hoop als de desbetreffende cateraar ook andere diensten kan leveren, zoals decoratieservice en afwasservice. Op deze manier heeft u zelf minder zorgen en kunt u optimaal genieten van het feest! Cateraar de Heideroos biedt kwalitatief goed eten aan en kan daarnaast veel extra taken van u uit handen nemen.

Kiezen uit een van de vele buffetten

Inmiddels staat De Heideroos bekend om haar overheerlijke buffetten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een hapjesbuffet, lunch- of diner buffet of een barbecue buffet. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van het uitgebreide assortiment. Wilt u het hele aanbod bekijken? Neem dan een kijkje op de website van De Heideroos.

Gratis extra’s bij de buffetten

Als u een buffet boekt bij de Heideroos, krijgt u de volgende dingen er gratis bij geleverd: Buffettafels, buffetlinnen, servetten, borden en bestek. U hoeft zich hier dus geen zorgen meer om te maken! Wilt u alle mogelijkheden van deze Cateraar in Apeldoorn bekijken? Ga dan naar de Website van De Heideroos.

Reacties zijn gesloten.