Laat u coachen door paarden

Soms heb je vragen over je leven en over jezelf, waar je maar geen antwoord op kunt vinden. Je kunt in principe terecht bij een maatschappelijk werker, je vrienden of familie of een therapeut. Deze zullen echter allemaal subjectiviteit doorstralen in het advies wat ze geven. Daarnaast kan het zijn dat ze slechts gaan vertellen wat jij het liefst wilt horen, waardoor ze niet eerlijk zijn. Dit helpt je echter niet verder. Daarom is het tijd om u te laten coachen door paarden.

Waarom coachen door paarden?

Paarden zijn als het ware een spiegel als het gaat om advies krijgen. Als u vragen heeft over agressie, communicatie, klantgerichtheid, uw loopbaan, leiderschap of andere persoonlijke eigenschappen, kunt u antwoord vinden bij paarden. Paarden merken heel goed aan u hoe u precies bent als het gaat om deze eigenschappen en dit reflecteren ze direct, eerlijk en objectief naar u terug. Als u niet tevreden bent over één van uw karaktereigenschappen kunt u deze aanpassen. Deze aanpassing kunt u samen met het paard doen waardoor u direct in het proces van aanpassen weet of u al dan niet op het juiste pad van aanpassing zit.

Ik wil!

Als u graag eerlijke, objectieve en directe antwoorden wilt als u op zoek bent naar uzelf, dan moet u zich laten coachen door paarden. Klik hier voor alle informatie en contact gegevens.

Reacties zijn gesloten.