Kom prachtige authentieke kroonluchters bewonderen bij De Rode Hoeve

Probeert u samen met vriendinnen eens in de zoveel tijd een leuk uitje te plannen en heeft u een zwak voor mooie authentieke kroonluchters? Dan kunt u uw vriendinnen meenemen tijdens een groepsrondleiding bij De Rode Hoeve. Dit Kroonluchteratelier heeft prachtige oude en antieke kroonluchters, plafonnières, spiegels en wandlampen. Daarnaast hebben ze de grootste collectie van Europa. U zult uw ogen uitkijken!

Een rondleiding door Gerrit aan ’t Goor

Als u graag een rondleiding door het kroonluchteratelier wilt, kunt u zich met minimaal 10 personen aanmelden. Gerrit ’t Goor is de eigenaar en de persoon die de rondleidingen geeft. Hij weet alles over de geschiedenis van de verschillende pronkstukken en kan al uw vragen voor u beantwoorden. Misschien vindt u tijdens deze middag wel een mooie kroonluchter voor boven de eettafel!

Wat zijn de mogelijkheden?

Als u er graag een uitje van wilt maken is het ook mogelijk om koffie of thee en appelgebak te laten serveren. Als u hier in geïnteresseerd bent kunt u het beste contact opnemen met de eigenaar. Wilt u direct een afspraak maken? Dan kunt u dit ook gewoon via de website doen. Wilt u direct naar de website? Klik dan op de volgende link: Kroonluchter.

Reacties zijn gesloten.