Kleinmetaalshop, uw online specialist in metaal

“Kleinmetaalshop” heeft een ruim assortiment aan metalen hulpstukken zoals katrollen, spanbanden, oogmoeren en karabijnhaken. U kunt via deze webshop een productcategorie selecteren en een type materiaal, waarna een uitgebreid overzicht volgt van alle mogelijkheden.

Een assortiment van A tot Z

Het maakt niet uit waar u naar op zoek bent, er bestaat een grote kans dat Kleinmetaalshop het gewoon in huis heeft! Of het nou gaat om bergsporthaken, oogmoeren of staaldraad, u kunt het allemaal online bestellen. Daarnaast zijn de producten zijn 95% voorradig en wordt er binnen 1-3 werkdagen geleverd. U kunt deze week dus nog aan de slag met uw project!

Op maat gemaakt

Ziet u een product dat u graag wilt kopen maar voldoen de maten niet aan uw eisen? Dit is in de meeste gevallen geen probleem. Kleinmetaalshop kan namelijk ook producten op maat maken. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Kwantumkorting

Indien u onderdelen wilt bestellen voor uw bedrijf probeert Kleinmetaalshop een speciale prijs voor u te maken. Hiervoor surft u even naar de website en klikt u up “zakelijke offerte”.  De website is dus zowel geschikt voor zakelijke aankopen als particuliere aankopen, omdat u ook per stuk kunt bestellen. Voor het volledige assortiment van Kleinmetaalshop kunt u de website bezoeken of bellen met een van de medewerkers.

 

 

Reacties zijn gesloten.