Kilometerregistratie voor uw werknemers

Als u een bedrijf heeft met bedrijfsvoertuigen merkt u vast wel eens dat er veel te weinig inzicht en overzicht is over de ritten die worden gemaakt. U heeft eigenlijk geen idee waar, wanneer en hoeveel erg gereden wordt. Met behulp van GPS tracker kunnen deze vragen beantwoord worden. Deze tracker heeft namelijk onder andere kilometerregistratie en geeft hiermee een volledig zicht op het rijgedrag in uw bedrijfsvoertuigen.

De voordelen van een GPS tracker

De GPS tracker is meer dan alleen een apparaat waarmee u kunt kijken hoeveel kilometer er is gereden en wanneer dit was. U kunt namelijk live bekijken waar uw voertuig zich op dit moment bevindt. Wat ook erg handig is als bewaking of voor het terugvinden van een verloren voertuig. Daarnaast kunt u berekenen hoeveel uren er gereden is, wat misschien direct ook als urenregistratie kan werken en dus de administratie werk uit handen neemt. Door het inzicht op de ritten kunt u ook bekijken of er zuinig gereden wordt. U kunt door middel van de GPS tracker zien of u al dan niet brandstof kunt besparen.

Wilt u een GPS tracker?

Ga dan naar de website van TraQz om het volledig aanbod te bekijken en meer kennis te verkrijgen over de producten. Voor vragen kunt u TraQz telefonisch bereiken of het formulier op de website invullen.

Reacties zijn gesloten.