Kies voor relatietherapie in Amsterdam van Good Spirit

Een relatie heeft u omdat u graag bij elkaar wilt zijn. Helaas betekent dit niet automatisch dat alles goed gaat tussen u en uw partner. Misschien gaat het liefdesgevoel langzaam weg, gaat de communicatie niet goed, zijn er veel ergernissen of zit u samen in een dip. Wilt u graag aan de relatie werken zodat het weer wordt zoals het was? Kies dan voor relatietherapie in Amsterdam.

Over de therapie

Hoewel u zichzelf en uw partner heel goed kent, is het toch altijd een goed idee om er iemand bij te betrekken als u er samen niet meer uit komt. Een therapeut heeft veel kennis en ervaring en bovendien is een perspectief van buitenaf altijd handig. Samen met de therapeut zal ontdekt worden wat u van elkaar wilt en wat er anders moet. Hierna wordt het makkelijker om uw gedrag en communicatie aan te passen en problemen op te lossen. U kunt verschillende sessies krijgen, maar het is ook mogelijk om mee te gaan op een intensief relatie weekend.

Meer informatie

Alle informatie over de therapie die u kunt volgen of de relatieweekenden die u kunt boeken vindt u op de website. Wanneer u vragen heeft of een afspraak wilt maken kunt u gebruik maken van de contact gegevens die u op de website vindt.

Reacties zijn gesloten.