Kickboksen in Utrecht? Ga naar The Colosseum

Hoort u uw kinderen de laatste tijd steeds vaker over kickboksen? Het is een enorm leuke sport waar kinderen ook nog eens veel van kunnen leren. Zo leren ze bijvoorbeeld zelfvertrouwen op te bouwen en gedisciplineerd te zijn. Het maakt niet uit hoe oud je bent en hoe je er uit ziet, kickboksen is voor iedereen! Kickboksschool The Colosseum in Utrecht vindt het erg belangrijk dat kinderen op een normale manier met elkaar omgaan en dat er geen onderscheid wordt gemaakt.

Op een professionele manier leren kickboksen

The Colosseum is een professionele kickboksschool en beschikt over de juiste faciliteiten. Ze hebben een grote trainruimte tot hun beschikking en uw kinderen kunnen daarnaast oefenen op verschillende bokszakken. Verder is er een echte boksring om tegen elkaar te boksen!

Laat uw kind gerust een dagje meetrainen

Bent u ook benieuwd geworden naar The Colosseum maar wilt u graag eerst weten of uw kind zich er thuis voelt? Dan kunt u ze gewoon eens een dagje gratis mee laten trainen! U hoeft zich alleen maar te melden bij de receptie en flexibele sportkleding aan te hebben. Wilt u meer lezen over deze kickboksschool? Ga dan naar de website. Wilt u hier direct naartoe? Klik dan op de volgende link: Kickboks Utrecht.

Reacties zijn gesloten.