Keramisch parket, de onderhoudsvrije sfeervloer

Steeds vaker wordt er gekozen voor een keramisch parket. Dit zorgt voor een warme sfeer te krijgen in uw woning. Wat is nu het voordeel van een keramisch parket? nou, onderhoudsgemak! Maar natuurlijk heeft een prachtige houten vloer een hele mooie uitstraling. Echter vraagt een houten vloer wel veel verzorging. U moet de vloer in de olie zetten, in de lak of in de was. Dit zijn dingen die veel tijd in beslag nemen. Wellicht heeft u hier wel helemaal geen tijd voor! Dan is een perfect alternatief een mooi keramisch parket. U kunt een keramisch parket ook wel een houtlook tegel noemen. Deze zijn krasbestendig en ongevoelig voor vlekken. U kunt de vloer simpelweg stofzuigen en / of dweilen. Dit is al voldoende om de vloer mooi schoon te houden. Ook heeft een keramisch parket veel toepassingsmogelijkheden. Bij het bedrijf totaaltegel vindt u een groot assortiment een keramische parketten voor zowel binnen als buiten.

Veel lusten, geen lasten

Met een houten vloer krijgt u een levendige en warme uitstraling in een ruimte. Daarom is het ook zo’n populair product! Maar nogmaals het vraagt veel onderhoud. We zien de laatste jaren veel verandering in levensstijlen. Veel mensen hebben het druk, met bijvoorbeeld hun gezin, een baan, een sociaal leven en nog veel meer. Daarom is het onderhouden van een houten vloer eerder een last dan een lust. Met een keramisch parket heeft u wel dezelfde look and feel maar niet dezelfde zorgen. Ideaal dus!

Meer informatie

Heeft u vragen of bent u geintreseerd in een keramisch parket? Ga dan naar www.totaaltegel.nl en neem contact met ons op!

Reacties zijn gesloten.