Kastjes met kluisjes voor bescherming en privacy

Bent u op zoek naar scheidingswanden, kasten met kluisjes, sloten en balie’s voor uw bedrijf? Dan moet u bij Lockers and More zijn. Hier hebben ze een ruim assortiment aan spullen die de privacy van uw klanten, gasten en medewerkers behouden en hun spullen veilig kunnen opbergen als ze gebruik maken van uw diensten of aan het werk zijn. Dit zal een prettig en veilig gevoel in uw bedrijf bevorderen waardoor medewerkers en klanten het fijn vinden om hier te zijn.

De website van Lockers and More

Op de website van Lockers and More vindt u het hele assortiment. De hoofdcategorie├źn van producten op de website van Lockers and More zijn lockers, scheidingswanden, sloten, banken, receptie/bar en accessoires. Deze zullen allemaal de inrichting van uw sauna, sportschool of bedrijfspand compleet maken. Niet alleen dingen om veiligheid en privacy te beschermen, maar ook accessoires zoals spiegels vindt u hier in alle soorten, maten, kleuren en van verschillende materialen. U kunt gemakkelijk en snel via de website bestellen.

Advies

Heeft u vragen of de bijvoorbeeld een scheidingsmuur of over de bestelling of wilt u graag advies ontvangen over wat de mogelijkheden zijn en waarvoor u in aanmerking komt, dan kunt u contact opnemen via de website.

Reacties zijn gesloten.