Kamperen in Afrikaanse stijlen

Kamperen in Duitsland is erg leuk, maar wat dacht u ervan om te kamperen in Duitsland maar dan in Afrikaanse stijlen? Dit is namelijk mogelijk dankzij Safritop. Zij geven u de mogelijkheid om een geweldige lodgetent te huren die helemaal is ingericht volgens de Afrikaanse stijlen zoals u die nog nooit gezien heeft. De tenten zijn geschikt voor familie tot 6 personen. Elke tent heeft ongeveer dezelfde indeling, maar er kan wel gekozen worden uit verschillende thema’s. Is uw dochter gek van water? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het thema ”water”.

Luxe kamperen in Duitsland

De consument denkt bij het woord kamperen al gauw aan de back-to-basic vorm van vakantie houden. Echter is er tegenwoordig dus ook het luxe kamperen, waarbij het helemaal niet nodig is om u druk te maken over het maken van eten of het slapen op een luchtbed. Het is met het luxe kamperen gewoonweg koken op een kookstel en slapen op een heerlijk bed. Het luxe kamperen heeft ervoor gezorgd dat de camping en het hotel bij elkaar is gebracht tot 1.

Boek nu uw plaatsen

Wilt u meer informatie over het kamperen in Afrikaanse stijl? Bent u benieuwd naar de kosten voor de plaatsen op de glamping? Klik hier.

Reacties zijn gesloten.