Instrumenten voor op de werkvloer vindt u bij Gullimex

Veiligheid en hygiëne zijn voor elk bedrijf ontzettend belangrijk. Of het nou gaat om een ziekenhuis, praktijk of horecaonderneming. Instrumenten om veiligheid en hygiëne binnen uw bedrijf te verzekeren, vindt u bij Gullimex. De webshop biedt een groot assortiment aan onder andere voedselthermometers, refractometers en temperatuurloggers. Met de instrumenten van Gullimex beheert u de hygiëne binnen uw bedrijf. Kom niet voor verrassingen te staan en schaf nu de instrumenten aan die veiligheid garanderen binnen uw bedrijf.

Advies van professionals

Vraagt u zich af welk instrument geschikt is voor uw bedrijf? Neem contact op met Gullimex en krijg advies van professionals. De producten van Gullimex zijn iso-gecertificeerd. Gullimex put uit jaren ervaring, het bedrijf werd opgericht in 1981. Begin 1999 vestigde Gullimex zich in België om klanten snel van dienst te kunnen zijn. In 2012 werd Gullimex marktleider in voedselveiligheid, een gegeven waar het bedrijf erg trots op is.

Penetrometers aanschaffen

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar penetrometers? Gullimex heeft meerdere soorten in het assortiment. Neem een kijkje op de website en bepaal welke soort penetrometer het best past in uw bedrijf. Als u specifieke vragen heeft of meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact op te nemen met Gullimex. Het is belangrijk dat voedselveiligheid voorop staat en dat bereikt u door de instrumenten van Gullimex op de juiste manier te gebruiken.

Reacties zijn gesloten.