Inentingen voor je vakantie

Je gaat binnenkort op vakantie maar je hebt nog inentingen nodig voor dat je vertrekt? Het is verstandig om deze inentingen wel te nemen. Het is namelijk belangrijk dat je beschermd bent tegen infectieziekten want je wilt ook gezond weer terug komen na een heerlijke vakantie. Maak het makkelijk voor jezelf en kies voor Thuisvaccinatie. Er komt een arts bij jou thuis voor de inentingen wanneer het jou uitkomt.

Hepatitis B

Als je een langere tijd of frequent in een risicogebied verblijft, een risicovolle leeftijd of gezondheid hebt, wordt de hepatitis B vaccinatie aanbevolen. Ook wanneer je risicovolle activiteiten onderneemt. Na een serie van drie vaccinaties en na bloedonderzoek, wordt er van uit gegaan dat je levenslang beschermd bent tegen hepatitis B.

Een afspraak maken

Wil je direct een afspraak maken? Dat kan via de site. Je hoeft alleen maar een contactformulier in te vullen. De arts komt vervolgens bij je thuis wanneer het jou uitkomt. ’s avonds en in het weekend is het ook mogelijk om een afspraak te maken. Heb je liever dat ze langs komen op je werk? Geen probleem. Meer weten over de vaccinaties hepatitis B of één van de andere? Op de site kun je alle informatie vinden.

Reacties zijn gesloten.