Hulpmiddelen voor mensen met een visuele beperking koopt u bij Low Vision Shop

Heeft u zelf, of een van uw vrienden of familieleden een visuele beperking? Dan weet u waarschijnlijk wel hoe lastig het kan zijn om zelfstandig alles te kunnen doen. En dat is nou juist waar u zo van houdt; zelfstandigheid. Maar helaas zijn er toch nog momenten waarbij u de hulp moet inschakelen van anderen. Low Vision Shop is een webshop dat een uitgebreid assortiment aan hulpmiddelen voor mensen met een visuele beperking aanbiedt.

Een kleine greep uit het assortiment

Low Vision Shop heeft inmiddels meer dan vijfhonderd producten in haar assortiment. Het is dan ook onmogelijk om te vertellen wat ze allemaal aanbieden, daarvoor zult u echt zelf naar de website moeten gaan. Maar we kunnen u wel over een aantal producten vertellen. Zo hebben ze bijvoorbeeld speciale mobiele telefoons met extra grote drukknoppen, zodat u altijd goed bereikbaar bent. Ook zijn er leuke spellen, die extra groot zijn uitgebracht.

Interesse in een van de producten? Bestel hem online

Bent u geïnteresseerd in de grote telefoon? Of wilt u misschien liever een sprekend horloge? Ga dan naar de website van Low Vision Shop en bestel hem eenvoudig online en laat hem gratis thuisbezorgen!

Reacties zijn gesloten.