Hulp van een vastgoedbeheerder

Kunt u hulp gebruiken van een vastgoedbeheerder in de buurt van Rotterdam? Bij Ektiv VvE Beheer bent u dan aan het juiste adres. Ektiv is de VvE Beheerder in Rotterdam en staat met verschillende types dienstverlening voor u klaar. Zo hebben ze een software die u kan helpen bij een goede onderhoudsconditie van uw pand of complex.

Vastgoedbeheerder

Ektiv VvE Beheer is een vastgoedbeheerder. Zij hebben één belangrijke missie en dat is om de klanten te ontzorgen bij het beheer van hun appartementencomplex en het besturen van hun vereniging van eigenaars. Ektiv levert u als klant een totaalpakket aan diensten. Ektiv staat voor u klaar in Rotterdam en omstreken. Ektiv richt zich op woningcorporaties, beleggers en projectontwikkelaars. Ektiv heeft voor u het nieuwste softwarepakket dat u kan helpen. Ook kunt u gebruik maken van de storingsdienst die 24 uur per dag beschikbaar is. U profiteert van veel voordelen van Ektiv VvE Beheer. U kunt met de software onder andere budgetten bewaken en overschrijdingen signaleren. Ook realiseert u met de software goed leesbare en begrijpelijke jaarstukken.

Ektiv VvE

Bent u benieuwd wat Ektiv VvE Beheer voor u kan betekenen met de nieuwste software? Op de site kunt u alle informatie vinden over de software en het bedrijf. Ook kunt u contact opnemen met Ektiv VvE Beheer en zij zullen u verder helpen. Ektiv is ook de VvE Beheerder Den Haag.

 

 

Reacties zijn gesloten.