Houten shutters voor uw raam

Bent u bezig met de inrichting van uw woning en nog op zoek naar raamdecoratie? Shutters zullen in uw woning prachtig zijn. Shutters zijn houten lamellen en verkrijgbaar bij Droomshutters. Droomshutters levert de shutters in verschillende kleuren en maten. Bij Droomshutters leveren ze aan u totpkwaliteit shutters voor een scherpe prijs.

De mogelijkheden bij Droomshutters

Shutters staan prachtig in iedere woning en zullen zeker een toevoeging zijn. De shutters van Droomshutters zijn met de hand te verstellen en verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en maten. De gangbare maten zijn: 47 mm, 63 mm en 89 mm. Met shutters zorgt u voor maximale lichtinval. Via de site maakt u een inmeetafspraak met één van de installateurs van Droomshutters. De installateur bespreekt dan met u de mogelijkheden en toont u de lamelmonsters. Daarnaast geven zij u advies over de keuze voor shutters.

De inmeetafspraak maken

De inmeetafspraak en de installatie van shutters zitten bij de basisprijs inbegrepen. De levertijd van de shutters bedraagt ongeveer 10 tot 12 weken. Heeft u interesse in de shutters van Droomshutters en wilt u shutters op maat bestellen? Maak dan direct een inmeetafspraak via de site. Voor meer informatie en voor het aanbod gaat u naar de site of u neemt contact op met Droomshutters.

 

Reacties zijn gesloten.