Houd uw duiven gezond met producten van ProQure pharma

Niet alleen voor mensen bestaan er genees- en verzorgingsmiddelen. Ook voor dieren is dit een groeiende markt gebleken. Ook de kleinere dieren zijn belangrijk en als uw dieren ziek zijn is dat natuurlijk geen pretje. ProQure pharma heeft geneesmiddelen ontwikkelt voor duiven. Daarnaast biedt ProQure ook een uitgebreid aanbod aan voedingssupplementen voor duiven zoals vitamines die de conditie bevorderen. De oprichter van ProQure is dierenarts en heeft jarenlange ervaring in de dierengeneeskunde. De producten zijn dan ook veilig te gebruiken. Voorkomen is beter dan genezen, maar ProQure biedt zowel genees- als verzorgingsmiddelen. Zo komen uw dieren niets tekort. Op de website van ProQure pharma vindt u het grote assortiment voor duiven. 

Voordelig bestellen bij ProQure

U bestelt gemakkelijk producten voor uw duiven bij ProQure. In de webshop vindt u alle informatie die u nodig heeft om meer te weten te komen over de genees- en verzorgingsmiddelen van ProQure. Bestel gemakkelijk met een druk op de knop en boven de 50 euro worden de producten gratis bij u thuis bezorgd. Laat zien dat u het beste met uw dieren voor hebt door ze te behandelen met producten van ProQure.

ProQure producten in Duitsland

Ook in Duitsland is er veel vraag naar de producten van ProQure pharma voor duiven. Daarom is het geen probleem om vanuit Duitsland te winkelen in de webshop. De site is ook beschikbaar in het Engels. Tauben fur bestelt u hier.

Reacties zijn gesloten.