Hond met vlooien: HELP!

Kent u Zoekdierenarts.nl al? Dit is een online website met een overzicht van dierenartsen in Nederland. Tevens kunt u hier ook zien hoe deze dierenartsen beoordeeld worden door de klant. Deze website probeert hiermee meer transparantie te creëren in de wereld van de diergeneeskunde. Daarnaast geeft deze website veel tips, informatie en adviezen. Bijvoorbeeld over wat te doen bij een hond met vlooien. Heeft u daar bijvoorbeeld last van? Dan raden wij zeker een bezoekje aan deze website aan! 

Beoordelen en lezen

Wanneer u een dierenarts heeft gevonden op Zoekdierenarts.nl kunt u hem beoordelen. Wanneer u deze beoordeling zo volledig mogelijk invult kunt u een ander ook goed helpen bij de keuze van een geschikte dierenarts. U kunt zelf ook de reacties en de ervaringen van anderen lezen! Het ‘dierenartsenbestand’ van Zoekdierenarts.nl is altijd zo uitgebreid en concreet mogelijk: dat is wel het streven en daar wordt achter de schermen elke dag hard aan gewerkt. Ook wordt er veel aandacht besteedt aan de beoordelingen die door bezoekers worden achtergelaten.

Zelf bekijken

Wilt u zelf graag de dierenartsen bekijken en de ervaringen van anderen lezen? Surf dan naar Zoekdierenarts.nl. Heeft u tips voor dit bedrijf? Schroom dan niet om contact op te nemen.

Reacties zijn gesloten.