Hoe communiceer je als het gaat om zorg?

Als u in de zorg werkt, weet u waarschijnlijk wel dat het de laatste jaren een moeilijke sector is om in te werken. En dan hebben we het niet over de functie zelf. Omdat er in Nederland veel veranderingen zijn doorgevoerd, is het ten eerste erg lastig om een baan te vinden of uw baan te behouden. Daarnaast wordt er veel gespeculeerd over bepaalde regelingen en veranderingen. Maar hoe wordt de informatie over de zorg nou op een juiste manier overgebracht? Hoe kun je mantelzorg bijvoorbeeld op een positieve manier op de kaart zetten? Bijl PR kan u helpen. Zij zijn onder andere gespecialiseerd in zorgcommunicatie en kunnen u helpen om de juiste boodschap over te brengen naar de juiste doelgroep.

Wat kan Bijl PR nog meer voor u betekenen?

Naast zorgcommunicatie kan Bijl PR u ook helpen bij crisiscommunicatie, overheidscommunicatie, mediatrainingen, public relations etc. Heeft u een specifieke vraag voor Bijl PR? Neem dan gerust contact op met een van de medewerkers. Zij kunnen u precies vertellen wat ze voor u kunnen betekenen.

Meer weten? Ga naar de website

Wilt u meer informatie over zorg- of crisiscommunicatie? Ga dan naar de website van Bijl PR en bekijk wat er mogelijk is.

Reacties zijn gesloten.