Het Nimh accupack van Rebatt

Op zoek naar een nieuwe accu voor uw auto, vrachtwagen, elektrische step, accu boor, duiklamp of ander voertuig of apparaat? Dan moet u bij Rebatt zijn. Op deze webwinkel vindt u elke accu die u zoekt en dat voor een mooie prijs en van goede kwaliteit. Rebatt heeft een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website die het bestellen van een nieuwe accu zeer makkelijk maakt. Lees snel verder voor meer informatie over bijvoorbeeld het Nimh accupack.

Accu’s

Bij Rebatt vindt u veel verschillende accu’s. Deze hebben verschillende doeleinden, eigenschappen, materialen en prijzen. Dit zodat u altijd vindt wat u zoekt. U vindt hier ook het Nimh accupack. Deze heeft een lagere energiedichtheid dan de lithium ion accu, maar wel een hogere zelfontlading. Daarnaast is deze accu uniek vanwege het feit dat de giftige stof cadmium niet in de accu zit. Dit kan een goede reden zijn om voor deze accu te kiezen. Lees daarom op de website alle belangrijke informatie zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt. Alle foto’s en informatie zijn zeer duidelijk.

Contact opnemen

Heeft u niet zoveel verstand van accu’s of heeft u om een andere reden een vraag? Neem dan gerust contact op via de website zodat u zo snel mogelijk geholpen kunt worden bij het maken van de juiste keuze.

Reacties zijn gesloten.