Heerlijk op vakantie in Limburg

Als het weer het toelaat is het net zo leuk om in Nederland op vakantie te gaan. Nederland heeft namelijk enorm veel te bieden en er zijn zeer veel goede en leuke campings te vinden.
Zo kunt u er onder andere voor kiezen om te gaan recreƫren bij De Leistert recreatiepark limburg. Dit is een prachtige recreatiepark en deze recreatiepark is beoordeeld met vijf sterren.
Hier vindt u alles wat u nodig heeft om er een geslaagde vakantie van te maken. Ons recreatieteam vermaakt uw kinderen urenlang zodat u ook even tijd voor u zelf heeft.

Genoeg activiteiten

Op deze Recreatiepark in Limburg valt zoveel te beleven dat niemand zich hoeft te vervelen. Hier geniet u van vele recreatieve mogelijkheden. Heeft u even tijd voor u zelf nodig? Geen probleem! Ons recreatieteam vermaakt uw kinderen urenlang zodat u even tijd voor u zelf heeft! Ga bijvoorbeeld heerlijk zwemmen in het subtropische zwemparadijs.Of kom ontspannen in het bubbelbad.Ook kunt u buiten het park kunt u genieten van een hoop leuke dingen.

De omgeving

Ook in de omgeving van het recreatiepark valt genoed te beleven zo kunt u heerlijk winkelen in pittoreske steden of Designer Outlet Roermond.
Ook kunt u heerlijk wandelen of fietsen door maar liefst drie Natuurparken in de omgeving. Verder zijn atractieparken GaiaZoo of Toverland op een steenworp afstand van het recreatiepark.

Mogelijkheden en contact

Als u nog vragen heeft of juist benieuwd ben naar onze mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op via leistert.nl.

Reacties zijn gesloten.