Haal zelf een sauna in huis

Een sauna is iets wat al heel lang bestaat. Oorspronkelijk was de verwarmingsmethode van een sauna bedoeld als gewone verwarming. De Finnen hebt dit ontdekt. Ze hielden hun houten hutten warm door water over hete stenen heen te gooien. Sauna is dan ook het Finse woord voor droog hete lucht bad. Later is het gebruikt als ontspannings- en verzorgingsruimte, meestal te vinden in een spa of sportschool. Vanaf nu kunt u echter ook gewoon een sauna in huis nemen, door erop te bieden via een veiling online.

Een veiling online van NBD Auctions

Op NBD Auctions kunt u bieden op onder andere sauna’s, spray tan apparatuur en stoomcabine’s. Op deze manier kunt u een spa aan huis maken! Dit hoeft helemaal niet duur te zijn, want u biedt precies wat u ervoor over heeft. De prijs wordt naast uw eigen bod bepaald door concurrentie, het soort product en het tijdstip waarop de veiling loopt. Als uw bod het hoogste is en een uniek bedrag is, dan wint u de veiling. Als u de veiling heeft gewonnen moet u betalen. Dit kan veilig via internet. Als u heeft betaald mag u het product komen ophalen van een afhaalpunt.

Interesse

Als u geïnteresseerd bent in het meebieden op bijvoorbeeld een sauna, ga dan naar de website. Hier kunt u een account aanmaken om mee te bieden en een heerlijke sauna of stoomcabine in huis te halen!

Reacties zijn gesloten.