Haal deze zomer je rijbewijs in Groningen!

Heb je deze maand je middelbare school diploma gekregen en heb je nog twee maanden vakantie voordat je naar de hogeschool kunt? Natuurlijk is het ontzettend leuk om af te spreken met vrienden en verder lekker te luieren. Je hebt afgelopen maanden wel hard genoeg gewerkt om die examens te halen! Maar naast alle andere leuke activiteiten, zou je er ook voor kunnen kiezen om je rijbewijs te halen! Heb je van je ouders en andere familieleden geld gekregen omdat je bent geslaagd? Dan is dit je kans om het uit te geven aan een functioneel doel! Daarnaast ben je na het behalen van je rijbewijs een stuk zelfstandiger en kun je af en toe zelfs de auto naar je hogeschool pakken! Rijschool 123Volgas is een betrouwbare rijschool met een hoog slagingspercentage.

Rijlessen wanneer het jou uitkomt

Heb je door de weeks altijd veel plannen? Bij Rijschool 123volgas is dit geen enkel probleem. Hier kun je namelijk ook rijlessen ’s avonds of in het weekend volgen.

Kies een pakket uit dat bij je past

Rijschool 123volgas biedt verschillende voordelige pakketten aan, zodat je op een erg voordelige manier je rijbewijs kunt behalen! Wil je direct de pakketten op de website bekijken? Klik dan hier.

Reacties zijn gesloten.