Goederen inpakken? Besteed uit aan Packstore

Beschikt u over een hoop halffabrikaten die moeten worden omgebouwd tot eindproducten? Heeft u de producten klaar, maar moeten ze alleen nog worden ingepakt? Overweeg dan eens om dergelijke klussen uit te besteden aan een sociale werkplaats. Dit soort bedrijven werken vaak sneller, zijn professioneel en dragen daarnaast ook nog eens een steentje bij aan de maatschappij. En als u de opdracht aan hen geeft, dan doet u dat dus indirect ook! Een bekende naam op dit gebied is het bedrijf Packstore.

De sociale werkplaats is u graag van dienst

Packstore is een sociale werkplaats gevestigd in Ede, maar ze voeren opdrachten uit voor bedrijven door heel het land. Dit doen ze ook in het weekend en ’s avonds. Dus u kan ook bij hen terecht voor een lastminute klus. Bij Packstore besteden ze ook veel aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit doen ze onder andere door mensen in dienst te nemen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij krijgen bij Packstore een eerlijke kans om aan het werk te gaan. En ook daar profiteert de klant weer van!

Meer weten over de diensten van Packstore?

Bezoek eens  de website of neem contact op om uw vragen voor te leggen. En wie weet besteed u uw klussen uit aan deze sociale werkplaats in Venlo.

Reacties zijn gesloten.