Geniet van een wijntje

Een echte wijnliefhebber weet hoe belangrijk het is om een goede collectie wijnen in huis te hebben. Elke maaltijd wordt namelijk nog lekkerder onder het genot van een heerlijk wijntje. Bovendien is het ook nog eens enorm fijn om de dag af te sluiten met een heerlijke wijn. Het is dus zaak om een goede collectie in huis te halen en hierbij kunnen de specialisten van Bovino helpen. Zij bieden namelijk een unieke collectie wijnen aan via de webshop. Via de webshop kunt u o.a. de Baron de Ley wijn kopen!

Voordelen van Bovino

Bovino is een wijnspecialist die niet alleen de beste wijnen verkoopt, maar u daarnaast ook nog eens laat profiteren van vele voordelen. U profiteert namelijk van het feit dat alle bestellingen voor 17:00 uur de volgende werkdag thuis bezorgd worden. Daarnaast hoeft u bij betalingen van boven de €80,- euro geen verzendkosten te betalen. Dit betekend dat in deze gevallen u geen extra kosten hoeft te betalen om de wijnen op locatie te laten bezorgen. Dit gebeurd bij grote bestellingen dus altijd gratis.

Voor informatie over wijnen

Wilt u meer informatie over het kopen van wijnen en bent u benieuwd naar wat Bovino voor u kan betekenen? Bekijk dan eens naar de mogelijkheid voor het kopen van het Zalto glas!

Reacties zijn gesloten.