Gemak dient de mens dankzij Van der Bruggen

Van der Bruggen is een salarisadministratie kantoor waar u terecht kan als ondernemer om de salarissen van uw medewerkers te laten registreren, bijhouden en eventueel uitbetalen. Veel ondernemers kiezen er op een gegeven moment voor om deze zaken uit te besteden, want het zijn bijzaken en natuurlijk richt je je het liefst op de hoofdzaak: het volgen van de koers van je bedrijf.

Wilt u in controle blijven?

Maar het is logisch dat veel ondernemers ervoor kiezen om de salarisadministratie te blijven bijhouden. Je wil natuurlijk wel zelf  de controle houden. Van der Bruggen heeft hiervoor een manier gevonden. Zij zorgen dat de ondernemer online de gegevens van de medewerkers kan invullen. Vervolgens verzorgt van der Bruggen de administratie online en daar houd de ondernemer zo inzicht in. Klinkt ideaal toch?

Meer weten over van der Bruggen?

Op de website staan alle werkzaamheden van het bedrijf beschreven. U kan er terecht voor het administreren van het salaris maar ook voor nog veel meer zaken zoals het bijhouden van jaaropgaves en het ziekteverzuim van iedere individuele werknemer. Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar de kosten? Neem dan vrijblijvend contact op. En wie weet houdt u straks ook online de salarisadministratie bij.

Reacties zijn gesloten.