Geen hakkenbar nodig met een online schoenmaker!

In veel steden zie je de schoenmakers verdwijnen. Zonde, zeker als je iets hebt wat je graag wil laten repareren. Maar als je daarvoor een lange tijd onderweg bent kan je beter op zoek gaan naar een alternatief. En dat hoeft niet altijd een gloednieuw paar schoenen te betekenen. Je mooie schoenen kan je ook via een online service laten repareren zoals die van 12shoe! De enige echte online schoenmaker!

Krijg je schoenen als nieuw thuis gestuurd

Het werkt echt ideaal. Je hoeft niet meer de halve stad door te crossen voor het repareren van een schoen. Breng de schoenen naar het dichtst bijzijnde PostNL punt en laat het versturen naar 12Shoe. Hier worden de schoenen netjes gerepareerd en klaar gemaakt om weer te dragen. Ze worden gepoetst en zijn weer als nieuw. Je kan er hakken laten repareren maar ook zolen. Wil je meer grip onder de schoen? Dan kan het een idee zijn om rubberen zolen erop te laten zetten.

Ook je schoenen laten repareren?

Op de website van 12shoe kan je er alles over vinden. Ook lees je er over de kosten en de snelle verzendtijd van het bedrijf. Benieuwd ernaar? Surf naar de website daarvoor klik je hier.

Reacties zijn gesloten.