Geef een afstudeerfeest op de partyboot in Deventer

Heb je deze maand je diploma gehaald en wil je graag een feest geven dat iedereen zich over 10 jaar nog zal herinneren? Misschien is een feest op een partyboot dan wel een goed idee! Bij Rederij Celjo kun je een partyboot in Deventer huren, zodat jij en je vrienden een spectaculair feest kunnen geven!

Verschillende arrangementen boeken

Het maakt niet uit wat voor soort feest je wilt geven, bij Rederij Celjo heb je genoeg mogelijkheden om uit te kiezen. Zo kun je er bijvoorbeeld met een klein clubje van 30 mensen terecht, maar ook voor grote gezelschappen tot 350 mensen kunt u terecht bij Rederij Celjo. Daarnaast kunt u verschillende arrangementen boeken, zoals de zonsondergang cruise of de moonlight cruise. Wilt u een overzicht van de verschillende arrangementen? Neem dan een kijkje op de website van Rederij Celjo.

Uw wensen worden werkelijkheid

Wilt u tijdens uw tocht ergens aanmeren of heeft u specifieke wensen voor een bepaald arrangement? Neem dan gerust contact op met een van de medewerkers. Het personeel is erg behulpzaam en zal er alles aan doen om uw wensen in vervulling te laten gaan. Voor de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van Rederij Celjo.

Reacties zijn gesloten.