Galajurken Rotterdam voor al uw jurken

Heeft u binnenkort een feest maar nog geen geschikte jurk? Dan is galajurken Rotterdam iets voor u. Jasminmode heeft een brede collectie galajurken, avondjurken en cocktailjurkjes om er op elk feest prachtig uit te zien. Als u de jurk voor 16:00 bestelt, wordt de jurk dezelfde dag nog opgestuurd. Bent u bang dat de jurk u niet zal staan of misschien niet past? Dan kunt u ook altijd een afspraak maken en langskomen om de jurk te passen.

Eigen ervaring

Ik had binnen een week een gala van mijn werk, maar nog geen jurk. Een vriendin stuurde mij naar Jasminmode.nl. Mijn eerste indruk was dat er ontzettend veel keus is. Nadat ik de perfecte avondjurk had gevonden, bestelde ik hem en kreeg ik dezelfde dag nog een bevestiging van de bestelling. De dag erop kreeg ik het bericht dat hij verzonden was en de volgende dag had ik de jurk al binnen. Hierdoor had ik de jurk ruim op tijd. De jurk eenmaal ontvangen was ik zeer tevreden. Hij past goed en staat prima. Ik was ook zeer gelukkig met de prijs. Voor deze prijs had ik nergens anders zo’n mooie jurk kunnen vinden en fantastische communicatie en service kunnen ontvangen van de webshop.

Ook bestellen bij Jasminmode.nl?

Als u ook bij avondjurk Rotterdam wilt bestellen, kunt u naar de website van Jasminmode gaan om een keuze te maken uit het ruime assortiment. Voor vragen kunt u ze bereiken via telefoon en e-mail.

Reacties zijn gesloten.