Fysiotherapie cursussen

Bij Fysiolinks kunt u terecht voor verschillende fysiotherapie cursussen. De verschillende cursussen vinden elke keer plaats bij Schiphol Hotel A4 van der Valk en hier kunt u dus deelnemen aan één van de cursussen naar keuze. U kunt op deze manier de juiste cursus volgen en kan hierdoor uw eigen verbeteren. Voor de cursus schouderklachten op 5 februari 2016 kunt u zich opgeven via de website. Op de website vindt u een echte cursuskalender met alle verschillende cursussen die volgend jaar gaan plaatsvinden in het hotel.

Snel opgeven

Het is wel enorm belangrijk dat u zich zo snel mogelijk opgeeft voor de cursussen, omdat er maar een beperkt aantal plekken zijn. Het is dus zaak om regelmatig de cursuskalender in de gaten te houden, zodat u precies op tijd op de hoogte bent van alle cursussen die de komende tijd plaats gaan vinden. Hierdoor mist u nooit een cursus en bent u altijd verzekerd van een plek bij de cursisten. Bovendien zit er natuurlijk wel een prijskaartje verbonden aan de cursussen. Echter zijn deze altijd uiterst scherp geprijsd.

De cursuskalender bekijken

Wilt u meer weten over de cursuskalender die mede mogelijk gemaakt wordt door Fysiolinks? Surf dan snel naar hun website en bekijk hier de cursuskalender online!

Reacties zijn gesloten.