Foto’s afdrukken op bijzonder materiaal

Benieuwd naar een meer specialere manier om foto’s te laten afdrukken om als decorstuk in je huis te hangen of juist cadeau te geven aan een dierbare? Het kan allemaal! Klik hier voor meer informatie.

Wie is 42Creations

42Creations beschrijft zichzelf als een dynamisch, jong en innovatief beschrijf waarbij ideeën tot stand komen in de kroeg en niet aan een sjieke managementtafel op de 11e verdieping van een kantoor. Tijdens een brainstormsessie kwamen de mensen van 42Creations op het idee om iets te doen met het afdrukken van beelden op ander materiaal dan dat gewoon was in die tijd. Na het aanschaffen van een Canon printer lukte dit en konden ze bijvoorbeeld printen op materialen als hout of metaal. Dit was een enorme stap en gelijk het paradepaardje van het bedrijf. De combinatie van innovatieve ideeën met uitspattingen die ook daadwerkelijk hebben geleid tot een mooi avontuur.

Producten

Zoals al eerder werd gezegd, kun je bij bij 42Creations foto’s laten afdrukken op harde materialen. Naast je foto’s op metaal laten afdrukken, is dit ook mogelijk op materialen als glas, hout, stickers of MDF. Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen? Neem dan een kijkje op de website en neem contact op!

 

Reacties zijn gesloten.