FIFA toernooi organiseren

Geen zin om een grootschalig voetbaltoernooi te organiseren voor je vereniging, omdat je o.a. niet weet of het mooi weer wordt of niet? Logisch, maar gelukkig heeft Game5 daar een oplossing voor. Bij Game5 worden er namelijk grootschalige (of kleinschalige) FIFA 16 voetbaltoernooien georganiseerd voor jou en je vrienden. Lees gauw verder voor meer informatie.

FIFA 16 voetbaltoernooien

Game5 zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Zo wordt het FIFA toernooi gespeeld op vier schermen met vier playstations. Door middel van een scorebord kun je eenvoudig de score bijhouden en de teamverdeling zien. Game5 neemt de volledige promotie op zich om het toernooi bekend te maken onder jouw vrienden of je vereniging. Zo ontvang je posters, advies en promotie teksten.

Interesse

Bij interesse kun je altijd even contact opnemen om de mogelijkheden door te spreken. Zolang het maar duidelijk is dat alle activiteiten worden verzorgd door Game5 op de locatie zelf. Met vier grote TV-schermen, vier Playstations en zestien controllers is een toernooi compleet en dit is nog lang niet alles. Klik hier voor meer informatie.

Reacties zijn gesloten.