FIFA toernooi in winter

Tijdens de winterstop is het aan de sportverenigingen om hun leden te vermaken door middel van het organiseren van bijvoorbeeld een grote zaaltoernooi. In de winter is het vaak onmogelijk voor de buitensporten om hun wedstrijden en trainingen door te laten gaan en om deze reden heeft bijvoorbeeld de voetbal een winterstop en is er voor de hockey vaak een zaalseizoen. Voetbalverenigingen kiezen er dan vaak voor om iets unieks te organiseren voor hun leden zoals bijvoorbeeld een FIFA toernooi. Een FIFA toernooi organiseren kan met behulp van de specialist Movie5.

Online inschrijfpagina via Movie5

Movie5 zal ervoor zorgen dat u bij op de vereniging een uniek FIFA toernooi georganiseerd zal worden en hierbij er enorm veel voor u geregeld zal worden. Zo zal met een online inschrijfpagina voor uw vereniging openen waarop alle leden zich kunnen inschrijven voor het FIFA toernooi. Daarnaast zullen er vier schermen met vier playstations beschikbaar worden gesteld en worden alle uitslagen via een scorebord bijgehouden. De finale zal natuurlijk leiden tot een unieke climax.

Buitenbioscoop voor in de zomer

Een FIFA toernooi organiseren is natuurlijk ideaal voor in de winter, maar ook voor een leuke buitenbioscoop voor in de zomer kunt u bij Movie5 terecht. Klik hiervoor op de volgende link: buitenbioscoop huren.

Reacties zijn gesloten.