Facilitaire dienstverlening

Bent u op zoek naar facilitaire dienstverlening? Vindt u daarnaast ook dat facilitaire dienstverlening een beleving moet hebben? Dan deelt u deze mening met de specialisten van EW Facility Services, want zij proberen in elke situatie te streven naar 5 kernwaarden. Deze kernwaarden zijn: betrokkenheid, gastbewustheid, professionaliteit, eigenzinnigheid en oog voor detail. Op deze manier probeert de specialist al hun opdrachtgevers meer te bieden dan alleen een goede schoonmaaktechniek en goede hygiëne. Op deze manier proberen zij meer dan alleen facilitaire diensten aan te bieden.

Schoonmaak gepaard met beleving

Het is belangrijk dat een schoonmaakploeg meer dan alleen schoonmaken doet. Op de werkvloer heeft u er vast wel eens meegemaakt dat de schoonmaker langskomt terwijl u aan het werk bent. Het is dan wel belangrijk om met deze schoonmaker een bepaalde band te hebben, zodat het niet vreemd is wanneer deze de boel komt opruimen. Het moet een goed gevoel geven wanneer de schoonmaker langskomt. Hiervoor zorgen de specialisten van EW Facility Services.

De website

Wilt u meer weten over de facilitaire diensten die worden aangeboden door EW Facility Services? Bekijk dan snel hun website of klik op de volgende link voor meer informatie. Door te klikken op de volgende link, zal u direct door linken naar de website: hospitality schoonmaak.

Reacties zijn gesloten.