Een verantwoordelijke samenwerking met Packstore

Als u een eigen onderneming hebt en u tijd tekort komt voor veel zaken is dit vaak een goed teken. De zaken lopen goed, u krijgt veel bezoekers en bestellingen via uw website. Maar als deze ondersteunende taken van uw webshop ervoor zorgen dat u tijd tekort komt bij uw core business moet u misschien nadenken over een alternatief. U kunt sommige taken bijvoorbeeld uitbesteden, waardoor u zich op de taken kunt richten waar u goed in bent. Packstore heeft extreem lage tarieven zodat ze u als startende ondernemer een goede kans kunnen bieden. Daarnaast werken ze ook samen met uitkeringsinstanties om deze mensen opnieuw een kans te bieden op de arbeidsmarkt.

Verschillende taken uitbesteden

Als u kiest voor Packstore heeft u de mogelijkheid om verschillende taken uit te besteden. Denk hierbij aan: fulfilment, co-packing, het stickeren van producten, order picking etc. Heeft u een specifieke taak die u graag uit handen wilt geven? Neem dan gewoon even contact op met Packstore.

Contact opnemen met Packstore

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Packstore? Neem dan een kijkje of neem contact op met een van de medewerkers. Wilt u direct naar de website? Klik dan op de volgende link: Sociale werkplaats Almere.

Reacties zijn gesloten.