Een studentenkamer in Nijmegen vinden dankzij KBS

Ben je vorige maand geslaagd voor je middelbare school diploma en kun je niet wachten tot je eindelijk mag gaan studeren? Op kamers gaan hoort daar natuurlijk bij. Zeker als je ver weg woont, is het ontzettend fijn om ’s ochtends maar 10 minuutjes naar school te hoeven fietsen in plaats van een paar uur met het openbaar vervoer reizen. Heb je geen zin in de eindeloze kijkavonden waar iedereen het altijd over heeft? Schrijf je dan in via Kamerbeheer service. Zij zorgen er namelijk voor dat er maximaal zes mensen op de kijkavond mogen komen, waardoor je meer kans maakt.

Hoe werkt het precies?

Als je op zoek bent naar een kamer in Nijmegen kun je het aanbod bekijken op de website van KBS. Hier staan verschillende soorten kamers tussen, waar je op kunt reageren. Ben je een van de eerste zes mensen die belt? Dan wordt je uitgenodigd op de kijkavond!

Wil je graag voor september verhuizen? Schrijf je dan snel in

Wil je de grote zoektochten naar een kamer in september voor zijn? Schrijf je dan snel in via de website van KBS en begin vast met reageren! Grote kans dat je september al helemaal gesetteld bent! Meteen naar de website? Klik dan hier.

Reacties zijn gesloten.