Een onafhankelijke mediator in Arnhem

Heeft u een conflict op het werk waar u zelf niet uitkomt? Veel mensen vermijden de situatie liever, dan dat ze het erger maken. Maar wat nou als u het probleem met u mee naar huis neemt? Uw privé leven kan eronder gaan lijden, wat u uiteraard niet wilt.  Op zulke momenten is het verstandig om een mediator in te schakelen. Dit is een onafhankelijke partij die geen voorkeur geeft aan een van de partijen. Op deze manier kunt u allebei uw verhaal doen, waarna een mediator met een oplossing probeert te komen. Voor een mediator in de Overbetuwe en omstreken gaat u naar HG-nus. Zij zijn onder andere gespecialiseerd in zakelijke conflicten.

Ook voor coaching en organisatieadvies

U kunt niet alleen bij HG-nus terecht als u midden in een conflict zit. Ook als u organisatieadvies of coaching wilt hebben, kunt u bij ze terecht. Ze zijn echt gericht op de mensen binnen de organisatie.

Meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Wilt u weten wat HG-nus voor u kan betekenen? Ga dan zeker naar de website, of neem contact op met een van de medewerkers. Wilt u direct naar de site? Klik dan op de volgende link:  Mediation Arnhem.

Reacties zijn gesloten.