Een klassieke houtkachel in uw woning

Bent u ook een echte fan van de geur van brandend hout in de kachel, en het geluid van knisperend vuur als u met zijn allen in de woonkamer zit? Als u nog niet in het bezit bent van een houtkachel, is dit misschien het juiste moment om er eindelijk eentje aan te schaffen. Haard-totaal heeft een uitgebreid assortiment aan haarden, waaronder een groot aantal houtkachels, gashaarden en elektrische haarden. 

Klassiek, of juist een moderner model?

Als u houdt van klassieke houtkachels, kunt u er uiteraard voor kiezen om een “ouderwetse” houtkachel en schouw te laten installeren. Maar ook als u een modernere woning heeft, is een houtkachel nog steeds een goede optie. Er zijn tegenwoordig namelijk ook inzet houtkachels, die bijvoorbeeld in een muur- of scheidingswand geplaatst worden. Dit zou perfect passen bij de moderne inrichting van uw woonkamer.

Bekijk alle houtkachels op de website van Haard Totaal

Bent u benieuwd naar de verschillende soorten houtkachels? Neem dan zeker een kijkje op de website van Haard totaal. Heeft u een haard gevonden die u mooi vindt? Kom hem dan een keer in het echt bewonderen in de showroom in Apeldoorn. Hier kunt u zich meteen laten adviseren door een van de professionals.

Reacties zijn gesloten.