Een keer wat anders dan een film op de bank

Een buitenbioscoop huren. Misschien heeft u daar al wel is van gehoord maar een grote kans dat dit totaal nieuw voor uw is en u niet weet wat dit inhoudt. Bij Movie5 kunt u een buitenbioscoop huren. Wat zit hier nou allemaal bij inbegrepen? Wanneer u er voor kiest een buitenbioscoop te huren bij Movie5 is uw hele avond verzorgd, het enigste waar u zelf voor hoeft te zorgen zijn de hapjes en drankjes. De medewerkers van Movie5 komen bij u thuis met een scherm met afmetingen van 3 bij 2 meter. Dit scherm is goed voor 50 tot 150 man. Een beamer en geluidsinstallatie net zoals in de bioscoop voor het ultieme gevoel. De medewerkers bouwen alles op en af!

Een super gezellige avond van de zomertemperatuur genieten

Hartje zomer met heerlijke temperaturen, dan heeft u toch geen zin om binnen in een bioscoop te zitten? Ik niet! Ik moest een activiteit organiseren voor de hele tennisclub. Ik ben wat op het internet gaan zoeken en zo bij een buitenbioscoop uitgekomen. Hier had ik nog nooit van gehoord en leek het mij interessant om wat meer naar te kijken. Uiteindelijk heb ik een buitenbioscoop gehuurd, de medewerkers waren heel vriendelijk en de avond was perfect!

Geen filmliefhebber

Bent u geen filmliefhebber en houdt u meer van games? Kies dan voor een game toernooi organiseren van Movie5. Voor alle liefhebbers van FIFA en/of Call of Duty.

Reacties zijn gesloten.