Een CV pelletkachel van Groen Verwarmen

We weten allemaal dat wij heel veel dingen doen die eigenlijk niet zo goed zijn voor het milieu. Veel dingen zijn onnodig, maar ook veel dingen niet. Bijvoorbeeld de verwarming. Vooral in de winter is de verwarming niet meer weg te denken uit ons leven. Gelukkig zijn er wel manieren om te verwarmen die beter zijn voor het milieu en die ook nog eens zuinig en goedkoop zijn. Daarvoor moet u bij Groen Verwarmen zijn. Kies bijvoorbeeld voor een CV pelletkachel.

Waarom een CV pelletkachel?

Een CV pelletkachel is een verwarming die geheel brand op afvalhout, dit is dus nuttige recycling en goedkoop. Daarnaast is dit afvalhout CO2 neutraal en milieuvriendelijk. De pelletkachel is daarnaast erg zuinig omdat ze met een heel hoog rendement verbranden. U zult in uw woonkamer geen last hebben van rook, as of roet, aangezien het systeem van een pelletkachel geheel afgesloten is. De pelletkachel is elektrisch. Dit brengt het voordeel met zich mee dat de kachel met één druk op de knop aan- en uitgedaan kan worden.

Geïnteresseerd?

Wilt u graag een pelletkachel aanschaffen? Of wilt u op een andere manier groen verwarmen, bijvoorbeeld met een houtkachel uit Brabant? Ga dan naar de website voor alle informatie en contactgegevens.

Reacties zijn gesloten.