Een camping geschikt voor kinderen

U wilt met uw gezin op vakantie in Nederland en u bent nog op zoek naar een geschikte camping? Bij camping Heidepark bent u aan het juiste adres. Camping Heidepark is een geschikte kindvriendelijke familiecamping. De camping ligt centraal in de provincie Overijssel in het plaatsje Lemelerveld. U kunt in de omgeving van de camping genieten van de prachtige natuur.

Op de camping

Camping Heidepark is voorzien van nette toeristische autovrije velden, dus veilig voor uw kinderen. De camping beschikt over een eigen verwarmd zwembad en een apart peuter- en kleuterbad. U en uw kinderen kunnen daarnaast ook gebruik maken van een recreatie programma. Er is een dierenweide voor de kinderen en direct achter de camping ligt zwembad Heidepark. Dit is een natuurbad met zandstranden, ligweide en speelterrein. Bij de camping kunt u fietsen huren en genieten van de mooie fietsroutes. Ook kunt u kiezen voor wandeltochten.

De huurmogelijkheden

Op camping Heidepark zijn enkele huurmogelijkheden. U kunt een luxe stacaravan, een vakantiehut, een trekkershut of een vakantiebungalow huren. Op de site van camping Heidepark kunt u direct reserveren. Binnen 24 krijgt u bericht of uw reservering bevestigd is. Wilt u meer informatie over Camping Heidepark en de mogelijkheden? Klik dan hier.

Reacties zijn gesloten.