Een boeket sturen als felicitatie of steun

Bloemen kunnen bijna altijd. Dus als iemand iets te vieren heeft, zoals het behalen van een diploma, het krijgen van promotie, de geboorte van een kind of een verjaardag, is het een leuk idee om te feliciteren met een boeket. In tegenstelling tot iets vieren, is het ook mogelijk dat iemand iets ergs heeft meegemaakt. In dat geval kun je een boeket sturen uit medeleven en het bieden van steun.

Waar boeket bestellen?

Boeketcadeau.nl is een website waar je heel makkelijk een boeket kunt uitkiezen en vervolgens kunt laten bezorgen. De boeketten en bloemen zijn voor elke mogelijke situatie en in elk thema. Waarvoor je ook een bloemetje wilt laten bezorgen, bij boeketcadeau vind je het. Het is zelfs mogelijk om cadeau’s erbij te laten bezorgen. Bijvoorbeeld ballonnen, chocolade of champagne. Zo maak je het gebaar nog iets mooier.

Hoe werkt het?

Klik hier voor de website van boeketcadeau. Je kunt de boeketten en cadeau’s vinden op thema. Je kunt de producten in de het winkelmandje doen. Vervolgens kies je een bezorgdatum. Op de homepagina kun je vinden wat de eerstvolgende bezorgmogelijkheid is. Daarna bestel je anoniem en betaal je veilig online.

Reacties zijn gesloten.