Ecologisch onderzoek naar wat groeit en bloeit in uw tuin

Beschikt u over een groot landschap? Bijvoorbeeld een mooi stuk land aan uw huis of beschikt u over een bedrijventerrein waar ook een hoop beesten en planten leven? Dan kan het boeiend zijn om een professioneel bureau ecologisch onderzoek te laten verrichten naar uw omgeving, Als u weet wat er zoal leeft en groeit dan kunt u hier meer rekening mee houden met bijvoorbeeld het onderhoud en de plannen. Een bureau wat hierin adviseert is een ecologisch adviesbureau.

Hoe pakken ze het aan?

Er werken uitsluitend professionele onderzoekers bij dit adviesbureau. Zij gaan op pad met diverse camera’s die verspreid door het gebied worden uitgezet. Deze worden gebruikt om op te nemen welke dieren zoal actief zijn in het gebied. tevens worden er diverse vormen van meetapparatuur ingezet. Dit is handig om te meten wat het klimaat is in het gebied en zo kan hiermee rekening worden gehouden door de eigenaren van het gebied. Ook kan hieruit worden afgeleid welke planten er groeien en zo wordt er een mooi overzicht gemaakt.

Het advies ontvangen en nu?

Nu kunt u beter rekening houden met de dieren en planten in het gebied. Bij eht ontwikkelen van toekomstplannen is het handig om te weten hoe eventueel de dieren zullen worden opgevangen of wat de gevolgen zijn voor hen. Voor meer informatie over ecologisch advies bezoek je de website.

Reacties zijn gesloten.